Triangle: potonderzetter zwart

330225

Levering 2-3 Werkdagen
€ 8,00

Triangle: potonderzetter zwart

Met de zwarte Zone Denmark Triangles onderzetter creëert u een veilige plek voor een hete pan of ovenschaal. Het ontwerp is gebaseerd op geometrische patronen en herhalingen. Voeg voor een groter oppervlakte met een modern lijnenspel meerdere onderzetters samen. Wanneer de onderzetter niet in gebruik is, is het een ware eyecatcher in de keuken of op tafel. De silicone onderzetter heeft een afmeting van 16 x 14 cm en is hittebestendig tot 250°C. De onderzetter heeft een lichte anti-slip werking en biedt door het zachte materiaal bescherming aan uw pan of ovenschaal en de ondergrond: bovendien blijft de onderzetter hierdoor veilig op zijn plek. Gebruik de onderzetter op een vrolijk gedekte tafel en ter bescherming van uw eettafel.

Zone Denmark biedt diverse accessoires voor in en om de keuken. Het merk van Deense oorsprong onderscheidt zich door de minimalistische stijl, het gebruik van aantrekkelijke materialen en een functionele vormgeving. Geen wonder dat Zone Denmark inmiddels talloze prijzen heeft ontvangen. 

Serveer uw (hoofd)gerecht of ovenschotel in stijl! De handige Zone Denmark Triangles onderzetter biedt bescherming aan uw eettafel. Reinig de onderzetter met warm water en een milde zeep.

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

1Size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij u thuis