Triangle: potonderzetter grijs

330228

Levering 2-3 Werkdagen
€ 8,00

Triangle: potonderzetter grijs

Met de Zone Denmark Hexagon potmat kunnen warme potten of pannen direct op tafel worden geplaatst. Het decoratieve ontwerp van de onderzetter - eenvoudig en modern, met driehoeken in zeshoekig formaat - maakt hem ideaal…...

De Zone Denmark Triangle siliconen trivet / pannenonderzetters zijn zo grafisch decoratief dat ze je uitnodigen om een bos helemaal over de tafel te leggen zonder er iets op te leggen. Ze zijn hittebestendig tot 250 ° C en kunnen in de vaatwasser worden gewassen. Met de leuke en mooie tafelbladen gaat kunst de tafel dekken - de tafelbekleding krijgt een nieuwe en creatieve dimensie, waardoor je bijna hun primaire functie vergeet. De serie is gemaakt door het designertrio VE2. Hexagon is verkrijgbaar in vele opwindende kleuren en is geweldig om te combineren met de Triangles-tafelbladen, die dezelfde buitenafmetingen hebben. 

Materiaal: siliconen | Afmetingen: 16 x 14 x 0.9 cm 

Zone Denemarken volgt de hedendaagse trends door te werken met innovatieve Deense ontwerpers. Ze loopt hierdoor voorop met trends en vertalen deze in functioneel woonontwerp dat de conventie uitdaagt, nieuwsgierigheid opwekt en het leven elke dag mooier maakt.  Het merk staat voor eerlijk en minimalistisch design en het gebruik van  aantrekkelijke materialen die innovatief zijn als de producten zelf. 

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

1Size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij u thuis