Reveal up 6 wijnglazen 30 cl

j8908

Levering 2-3 Werkdagen
€ 55,00

Chef & Sommelier Wijnglas Reveal Up 300 ml

Chef en Sommelier Reveal Up Soft wijnglas

Het model soft is een onderdeel van de serie van Chef & Sommelier Reveal Up en is geschikt voor het serveren van witte en zachte wijnen. Het wijnglas is gemaakt van kwarx glas en heeft een stijlvolle structuur. Het model is 22 cm hoog, 5.5 cm breed en de inhoud van het glas bedraagt 30 cl. 

De Chef & Sommelier collecties staan bekend als een karakteristieke persoonlijkheid. De wijnglazen zijn met grote precisie gemaakt van een unieke kwaliteit van kwarx glas. Het kwarx glas kenmerkt zijn helderheid en stevigheid, ondanks de glasdikte van slechts 1 mm. Producten gemaakt van kwarx glas kunnen eindeloos gereinigd worden in de vaatwasser zonder de unieke glans te missen.

Wijnglas Reveal Up 30cl

  • Merk: Chef & Sommelier
  • Lijn: Reveal Up
  • Afmetingen: 8,3 x 21,7 cm
  • Inhoud: 30cl
  • Materiaal: Glas (Kwarx materiaal)
  • Bijzonderheden: Bijzondere lijn glazen van Chef & Sommelier. Door de smalle kerk wordt de concentratie van aroma's versterkt terwijl de grote kamer de ontwikkeling hiervan verbetert. Daarbij vermindert het bovengedeelte de zure geur en smaak van alcohol. Daarbij zijn de glazen van de Reveal Up lijn hoogtransparant door het Kwarx materiaal dat er in verwerkt is.

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

1Size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij u thuis