Klassieke 14cm holle rand Santoku

1040131314

Levering 2-3 Werkdagen
€ 99,00

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

1Size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij u thuis

Wat een koksmes is voor Europese keukens, is de Santoku voor Japan en heel Azië: zo veelzijdig in vorm, gewicht en snede dat het zowel kan worden gebruikt voor het hakken en hakken van kruiden, groenten en fruit als voor het bereiden van vis en vlees. Het scherpe mes van een Santoku maakt alles mogelijk, van gewone tot flinterdunne sneden - het is daarom nu onmisbaar in keukens over de hele wereld.

  • Met de hand wassen en onmiddellijk met een handdoek afdrogen.
  • Vermijd het gebruik van schurende sponzen of laat uw mes niet in de gootsteen weken.
  • Bewaar je mes veilig met behulp van een opbergoplossing.
  • Vermijd het snijden op harde oppervlakken zoals metaal, glas of hardhout zoals bamboe.
  • Regelmatig slijpen is essentieel om je mes optimaal te laten presteren.
  • Slijp indien nodig met een wetsteen, slijpstaaf of handmessenslijper.