kayser: slagroomapparaat 0.5l

310034

Levering 2-3 Werkdagen
€ 68,00

Slagroomapparaat, Style inox/wit - 4950

    

De Kayser WHIPcreamer Style 0,5 liter slagroomspuit is de nieuwste slagroomspuit van Kayser voor home use only en nu per direct leverbaar!

Gepresenteerd op de AMBIENTE beurs in Frankfurt, kreeg de Kayser WHIPcreamer Style veel complimenten, werd alom geprezen en werd BEST NEWCOMER! De allerhoogste kwaliteit voor een budgetprijs, 100% gecertifeerd en voldoet aan alle gestelde NORMEN! 

 

Deze Kayser WHIPcreamer Style 0,5 liter slagroomspuit / slagroombus is de essentiële, flexibele helpende hand in uw eigen keuken (home use) en garandeert snelle, schone, simpele en zeer hoogwaardige bereiding van natuurlijke, lichte en luchtig geslagen room en vele andere recepten welke te zijner tijd op onze Facebook pagina www.facebook.com/slagroompatronen te vinden zullen zijn. 

Deze Kayser WHIPcreamer Style slagroomspuit met een inhoud van een halve liter, de andere Kayser slagroomspuiten plus bijbehorende slagroompatronen zijn ook zeer geschikt voor het bereiden van espuma's, het opspuiten van koude sauzen (warme sauzen bij de INOXcreamers), het maken van overheerlijk verfrissend sodawater met uw favoriete smaak en nog veel meer.

De kop van de Kayser WHIPcreamer Style slagrroomspuit / slagroombus is gemaakt van een zeer hoogwaardige industriële kunststof. Door de kop van deze hoogwaardige industriële kunststof te maken kan men de hoogste eisen waarborgen voor de eigen thuiskeuken (home use). Het handvat is nu stevig bevestigd aan de kop, wat betekent dat er geen demontage nodig is om alles schoon te kunnen maken. 

Voordelen van het gebruiken van een Kayser WHIPcreamer Style slagrroomspuit / slagroombus: 
• Stelt u in staat om precies te controleren wat u eet. Wanneer u verse thuisgemaakte slagroom maakt dan kunt u pure room nemen welke geen conserveringsmiddelen bevat of suiker(s). 
• De luchtigheid in uw geslagen slagroom blijft behouden, dit in tegenstelling tot voorgevulde slagroombussen uit de supermarkt. Deze worden waterig en drappig. 
• Mix uw geslagen slagroom met uw favoriete smaak zoals chocolade, vanille of aardbeien. U kunt het uiteraard ook als toefje voor in de koffie gebruiken. 
• U bespaart geld, heeft de heerlijkste slagroom die er is en langer lekkerder vers blijft.
• Via Facebook straks heerlijke recepten, wist u dat u overheerlijke pannenkoeken kunt maken met deze spuit maar ook sodawater met diverse smaken?

Hoe dien ik de Kayser WHIPcreamer Style 0,5 liter slagrroomspuit / slagroombus vast te houden?
Een veelgemaakte fout is dat men de slagroomspuit / slagroombus verkeerd vasthoud tijdens het spuiten van slagroom. Vaak houdt men de slagroomspuit / slagroombus dan niet geheel op de kop zoals het zou moeten (zie hieronder) maar onder een hoek van 45 graden. De juiste manier waarop u de slagroomspuit / slagroombus vast dient te houden ziet u hieronder.

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

One size
1Size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij u thuis